Publicatie: Investeren in een duurzame business-strategie

OffEU_90400_ABG7-GB12ice Depot werkt er hard aan om de CO2-uitstoot bij de levering van haar producten te verminderen. De uitstoot die desondanks plaatsvindt, compenseert Office Depot met de hulp van het Duitse bedrijf ClimatePartner. KMO Insider publiceerde hierover een interview met Holger Balke, senior Quality and Compliance Manager bij Office Depot en Moritz Lehmkuhl, CEO en oprichter van het Duitse ClimatePartner. Lees hier het artikel: ‘Het licht op groen: Investeren in een duurzame business strategie loont’.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s