5 Tips voor het formuleren van de aanbestedingsvraag

Aanbestedingen van kantoorartikelen en andere facilitaire producten en diensten zijn nogal eens de ‘low-interest’ projecten van aanbestedingsland. Inkopers besteden vaak minder aandacht en tijd aan een aanbesteding voor deze producten en diensten, dan aan een aanbesteding voor zogenaamde ‘high-interest’ producten waarvoor bijvoorbeeld grotere budgetten beschikbaar zijn, zoals de aankoop van nieuwe machines.

Voor alle producten, dus ook low-interest producten, geldt: hoe beter je de aanbestedingsvraag formuleert, hoe beter de leveranciers een passend antwoord kunnen geven. In de onderstaande infographic staan 5 tips waarmee je de aanbestedingsvraag ‘beter’ kunt formuleren.

BVP-Infographic_def_600_kader


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s