Fugro sluit overeenkomst met Office Depot voor levering in heel Europa

Fugro_alleen voor redactionele doeleinden_alleen ovv bron David Fowler-Shutterstock.comFugro heeft een overeenkomst gesloten met Office Depot voor het leveren van kantoorartikelen, papier, inkt en toners in heel Europa. De service en flexibiliteit van Office Depot waren doorslaggevend bij de keuze voor de kantoorartikelenleverancier.

Beau Molenaar, Business Development Manager bij Office Depot: “We zijn erg enthousiast dat Fugro voor ons heeft gekozen. Onze Europese benadering is groots van opzet, maar flexibel tegelijk en dat is niet onopgemerkt gebleven.”

Office Depot is blij met de overeenkomst met Fugro. Ruben van ’t Loo, Salesmanager New Business and New Core: “Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven over de hele wereld, is Office Depot een geloofwaardige en betrouwbare partner gebleken die organisaties helpt productiever te werken, processen efficiënter in te richten en kosten te verlagen. Dat Fugro ons kiest voor het leveren van kantoorartikelen in heel Europa, spreekt voor ons veel vertrouwen uit in ons als leverancier.”

 

Foto: David Fowler, Shutterstock.com. Alleen voor redactioneel gebruik.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s