Office Depot tekent sponsorovereenkomst met AZ

AZ_alleen voor redactionele doeleinden_alleen ovv bron Ververidis Vasilis-Shutterstock.comOffice Depot verzorgt het aankomende seizoen de kantoorartikelen bij eredivisieclub AZ

Office Depot verzorgt in het seizoen 2016/2017 de kantoorartikelen, papier, inkt en toners bij eredivisieclub AZ. Dit is overeengekomen in een sponsorcontract tussen Office Depot en de eredivisieclub. Door op te treden als leverancier van kantoorartikelen en -oplossingen levert Office Depot een belangrijke bijdrage aan de organisatie achter de Alkmaarse voetbalclub.

Ruben van ’t Loo, Salesmanager New Business & New Core bij Office Depot: “We zijn erg enthousiast over de samenwerking met AZ. Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het ondersteunen van organisaties over de hele wereld kan Office Depot de club helpen ook buiten het veld productiever te zijn, en zijn processen efficiënter in te richten en kosten te verlagen. We willen onder meer het assortiment van AZ optimaliseren. Dat AZ ons kiest voor het leveren van kantoorartikelen, spreekt veel vertrouwen uit in ons als leverancier.”

Mathijs Kraakman, Account Manager bij AZ, is tevreden met de overeenkomst: “Office Depot spreekt met dit sponsorcontract veel vertrouwen uit in onze club. We zijn verheugd dat een ervaren en internationaal merk als Office Depot zich op deze manier aan ons wil verbinden en ons helpt onze organisatie nog verder te professionaliseren.”

 

Foto: Ververidis Vasilis / Shutterstock.com


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s