HAN sluit overeenkomst met Office Depot

IMG_0474

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, HAN, heeft een overeenkomst gesloten met Office Depot voor het leveren van de volledige kantooruitrusting van de hogeschool. Hieronder vallen niet alleen kantoorartikelen zoals pennen, maar ook opslagmedia en archiefbenodigdheden. Daarnaast heeft Office Depot de opdracht gekregen het assortiment van de campuswinkels in Arnhem en Nijmegen te leveren.

Op de HAN ligt de focus op onderwijs en onderzoek. Vanuit de campussen in Arnhem en Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 31.000 studenten meer dan 80 bachelor- en masteropleidingen. Om zich volledig hierop te kunnen richten, is het van essentieel belang dat de instelling zich zo min mogelijk hoeft te bekommeren om de overige faciliteiten zoals kantoorartikelen.

Jelle Rikkers, Inkoper bij HAN: “Of het nu gaat om producten die dienen ter ondersteuning van het personeel of die de studenten nodig hebben tijdens hun studie en kunnen kopen in onze campuswinkels: de kwaliteit van de artikelen moet hoog zijn en de kosten verantwoord. Ik heb er alle vertrouwen in dat Office Depot ons de flexibiliteit en de dienstverlening gaat bieden die we nodig hebben.”

TCO-reductie

Onder meer het reductieprogramma voor de Total Cost of Ownership (TCO) dat Office Depot biedt, is door de HAN zeer positief ontvangen tijdens de beoordeling van de aanbesteding. Met het vierjarige programma wil de HAN een grote slag maken op het gebied van kostenefficiëntie. Maatregelen uit het plan richten zich onder meer op elektronische facturatie, harmonisering van het assortiment en het aanbod in MVO-artikelen.

Ruben van ’t Loo, Salesmanager New Business & New Core bij Office Depot: “We zijn erg enthousiast dat de HAN voor ons heeft gekozen. Onze Business Development Manager Arjan Maessen heeft de meer dan vijfentwintig jaar ervaring van Office Depot in het ondersteunen van organisaties over de hele wereld afgestemd op de specifieke, tweeledige vraag van de HAN en een maatoplossing gecreëerd waarmee de instelling haar processen efficiënter kan inrichten en de kosten verlagen. Dat de HAN ons kiest voor het leveren van kantoorartikelen, getuigt van veel vertrouwen in ons als leverancier.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s