Office Depot brengt assortiment Persoonlijke Beschermingsmiddelen op de markt

Uitbreiding completeert facilitair portfolio, met levering op Europees niveau

pbm_oorbeschermersOffice Depot breidt haar assortiment uit met een nieuwe lijn Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM). De lijn is gericht op veiligheid en bescherming, en bestaat uit producten als handschoenen, werkkleding, been- en voetbescherming en beschermingsproducten voor gezicht, ademhalingsorganen en oren. Office Depot is in staat om de producten op Europees niveau te leveren. Dankzij deze unieke uitbreiding versterkt Office Depot haar positie als totaalleverancier van kantooroplossingen.

Office Depot heeft de strategische keuze gemaakt om haar productassortiment verder uit te breiden met PBM. Ellen Heesen, European Category Manager bij Office Depot: “Met deze assortimentsuitbreiding kunnen we onze klanten op nog meer gebieden bedienen. Behalve voor kantoorartikelen konden klanten al bij ons terecht voor hygiënisch papier, schoonmaakartikelen, catering & food producten, en nu dus ook voor een volledig assortiment persoonlijke beschermingsproducten. Inkopers kunnen nu alle facilitaire artikelen bij één leverancier bestellen, dat levert veel efficiëntie en kostenbesparingen op. Geen verschillende contracten meer en geen dubbele leverkosten of arbeidsloon, maar één leverancier, één bestelling en één factuur.”

Advies door specialisten

Klanten van Office Depot krijgen bovendien advies op maat. Heesen: “Alle standaardproducten die op voorraad zijn worden binnen 24 uur geleverd. Maar bij het aanbieden van persoonlijke beschermingsmiddelen is een advies op maat vaak gewenst. Ook dit kunnen wij leveren, en hiervoor komen wij graag op bezoek om de wensen van de klant door te nemen.” Office Depot heeft hiervoor twee accountmanagers aangenomen, die zich alleen richten op facility-producten.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s