Bespaar op de TCO van kantoorartikelen

Uit onderzoek blijkt dat grote bedrijven bij het plaatsen van één kantoorartikelenbestelling onnodig tot € 150,- besteden aan interne kosten: zowel directe als indirecte. Dit kan oplopen tot 5 keer de minimale orderwaarde zoals die in de algemene voorwaarden voor deze productcategorie is geformuleerd.

Bedrijven plaatsen soms wel 1.000 keer per jaar een kleine bestelling. Hier ligt een mooie kans om een flinke kostenbesparing door te voeren. In onze infographic geven we je daarom graag een aantal nuttige tips om je te helpen besparen op de TCO van kantoorartikelen.

Wil je onze infographics per e-mail ontvangen? Laat dan hier je contactgegevens achter.

TCO_NL_def


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s