ZZG zorggroep sluit overeenkomst met Office Depot

officedepot_products2016ZZG zorggroep heeft opnieuw een driejarige overeenkomst gesloten met Office Depot voor het leveren van kantoor-, catering- en schoonmaakartikelen op alle ruim 75 locaties van de zorginstelling. ZZG zorggroep liet haar inkoopcoöperatie Intrakoop uitzoeken welke leverancier het beste bij de wensen aansloot en die kwam tot de conclusie dat de huidige leverancier van de instelling, Office Depot, de beste service en besparingsmogelijkheden biedt.

ZZG zorggroep ondersteunt mensen in de regio Gelderland Zuid met zorgvragen, zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren. Dat kan in de thuisomgeving, maar ook in een nieuwe woonomgeving of in een tijdelijk herstelcentrum. Bij ZZG zorggroep werken zo’n 3.000 betaalde medewerkers en 900 vrijwilligers. Om zich volledig op de zorg te kunnen richten, is het van essentieel belang dat zij zich zo min mogelijk hoeven te bekommeren om facilitaire producten en diensten, zoals kantoorartikelen.

De service en flexibiliteit van Office Depot waren doorslaggevend bij de keuze voor de leverancier, die niet alleen kantoorartikelen zoals papier, toner en agenda’s zal leveren aan ZZG zorggroep, maar bijvoorbeeld ook koffie, soep en afwasmiddel. Daarnaast heeft Office Depot de opdracht gekregen het drukwerk voor de instelling te verzorgen. Hans van Megen, inkoper bij ZZG zorggroep: “Office Depot keek verder dan alleen onze wensen voor kantoorartikelen en kwam met een totaaloplossing voor onze hele facilitaire inkoop. We kunnen daardoor diverse diensten onderbrengen bij één leverancier. Dat voorkomt dubbele kosten, bijvoorbeeld op het gebied van contracten en facturatie.”

Levering op 75 locaties
Alle ruim 75 locaties van ZZG zorggroep kunnen zelf hun bestelling invoeren via de bestelapplicatie, waarna Office Depot de bestelling rechtstreeks op de locatie komt afleveren. Dat betekent een flinke efficiëntieslag in de bevoorradingslogistiek van ZZG zorggroep, waardoor de zorginstelling een grote kostenbesparing kan realiseren.

“Ons vorige contract liep ook bij Office Depot, dus we weten uit ervaring dat de kwaliteit van de artikelen hoog is en de kosten verantwoord. Ik heb er alle vertrouwen in dat Office Depot ons de flexibiliteit en de dienstverlening gaat bieden die we nodig hebben”, aldus Van Megen.

Bart Daniels, Account Manager Key Accounts bij Office Depot: “We zijn erg enthousiast dat ZZG zorggroep wederom voor ons heeft gekozen. Met een ruime ervaring in de zorgsector, is Office Depot een geloofwaardige en betrouwbare partner gebleken die zorginstellingen helpt productiever te werken, processen efficiënter in te richten en kosten te verlagen. Dat ZZG zorggroep besloot haar contract bij ons te verlengen, getuigt van veel vertrouwen in ons als leverancier.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s