UWV sluit overeenkomst met Office Depot

UWVUWV heeft een vierjarige overeenkomst gesloten met Office Depot voor het leveren van kantoorartikelen. Bij de keuze voor de kantoorartikelenleverancier waren de service en besparingsmogelijkheden doorslaggevend.

UWV zorgt voor de landelijke uitvoering van de werknemersverzekeringen en voor arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening. Het belangrijkste aspect van de overeenkomst met Office Depot is het ontzorgen van de UWV-medewerker, zodat deze zich volledig op zijn werkzaamheden kan concentreren. Daarnaast zijn duurzaamheid en kostenbesparingen belangrijke onderdelen van de overeenkomst. Dit komt tot uiting in de keuze voor zoveel mogelijk ‘groene’ producten in het assortiment. Er worden kosten bespaard door aandacht te besteden aan het bestelgedrag van de medewerkers en de inzet van NES-kasten (NeverEnding Store).

Op alle afdelingen van de UWV-vestigingen zijn NES-kasten geplaatst met een vooraf afgestemd assortiment. De voorraadkasten worden periodiek gecontroleerd en aangevuld door een Office Depot-medewerker. Hierdoor hoeft UWV minder bestellingen te plaatsen en zijn er minder leveringen nodig. Zowel het bundelen van orders als het verminderen van bestellingen door de NES-kasten, zorgen voor een daling in het aantal ritten en daarmee een lagere CO2-uitstoot.

 Liesbeth Köllmann, Key Account Manager Major Accounts bij Office Depot, over het contract: “We zijn erg enthousiast dat UWV voor ons heeft gekozen. Office Depot is een betrouwbare partner gebleken die UWV ontzorgt, processen efficiënter inricht en helpt kosten te verlagen.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s