Office Depot stelt Patrick van Dommelen aan als New Business Development Director

Patrick van Dommelen_smallOffice Depot Europe, internationaal leverancier van werkplekoplossingen, heeft Patrick van Dommelen aangesteld als New Business Development Director Europe. Van Dommelen wordt verantwoordelijk voor de commerciële groei van bedrijfscontracten in de Benelux en de DACH-regio. In deze rol analyseert hij de behoeften in de markt en vertaalt deze naar concrete salesplannen voor de verschillende regionale salesteams.

Patrick van Dommelen kan in zijn nieuwe functie putten uit een schat aan sales-ervaring. Voor zijn overstap naar Office Depot was hij ruim vier jaar actief als sales director voor verschillende afdelingen van Antalis. Daarvoor werkte hij zeventien jaar in verschillende functies voor de Supplies Business Group van Xerox, waar hij de laatste drie-en-een-half jaar de functies van country manager Nederland en country manager Benelux bekleedde.

Patrick van Dommelen vertelt: “Ik ben zeer verheugd met mijn overstap naar Office Depot. Bij Office Depot zie ik grote kansen om met mijn opgedane ervaring de regionale salesteams te ondersteunen bij het uitbreiden van het klantportfolio. Ik werk graag op het snijvlak strategisch management en operationele uitvoering, om de commerciële groei in de Benelux en de DACH-regio te stimuleren en de regionale sales-teams te ondersteunen in hun succes.”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s